Stranica 1 od 2
Četverosobni stan na Trešnjevci sa prekrasnim pogledom na Sljeme ukupne je površine od 110 m2 i podijeljen u tri dijela.
Veliki i neugledan skladišni prostor preuredili smo u ured mlade poslovne žene.
Stari stan od 120 m2 novi vlasnici željeli su kompletno preurediti. Tlocrtni raspored ostao je isti uz manje intervencije, kao što je bilo rušenje zida između kuhinje i blagovaonice. Na taj način postigao se open space dnevnog dijela i bolja povezanost sa blagovaonicom.
Četverosobni stan na vrhu zgrade u kvartu Trešnjevka zadržao je postojeći tlocrt sa jedinom izmjenom u dnevnoj zoni. Zid koji dijeli kuhinju od dnevne sobe pomaknut je kako bi se povećala kuhinja. Želja klijenata bila je funkcionalan i udoban stan za četveročlanu obitelj.
Novi poslovni prostor tvrke Getim d.o.o. sastoji se je od dvije velike prostorije, hodnika i sanitarnog čvora. Naš zadatak bio je napraviti prodajno-servisni prostor u jednom, te uredski prostor i kuhinju u drugom dijelu. 
Cijela sjeverna strana stana je u prozorima i gleda na prekrasno drveće.
Blagovaonski stol u produžetku kuhinjskog poluotoka bila je najveća želja klijentice.
Uređenje ovog interijera krenulo je od kuhinje. Detaljno smo razradili pozicije svih kuhinjskih aparata i napravili nekoliko 3d vizualizacija.
Ovo prostrano potkrovlje dobilo je veliku kuhinju, blagovaonicu te kutak za gledanje tv-a.
Stranica 1 od 2

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.