Prenamjena poslovnog prostora

Veliki skladišni prostor tvrtke Arp d.o.o. pretvoren je u izložbeni i edukativni centar! U dogovoru s klijentom napravili smo najbolji tlocrtni raspored i nakon toga osmislili dizajn interijera.

Budući da se radi o visokim stropovima i velikom prostoru išli smo na opciju barskih stolova, a rasvjeta je odabrana u stilu modernih velikih crnih ringova promjera 90 cm. Na glavnom zidu nalazi se veliki TV za prezentacije, te otvoreni poličar od poda do stropa.
Izložbeni dio smješten je u jedan malo povučeniji dio prostora. Na crnim zidnim panelima smješteni su uzorci materijala. Njih dodatno osvjetljavaju zidne lampe industrijskog stila. U centru tog dijela nalazi se okrugli stol s nekoliko stolica i sa svojom dodatnom rasvjetom.

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.