Adaptacija stana u Novom Zagrebu

Nakon izrade novog tlocrtnog rješenja u kojem je kupaonica dobila novi raspored, napravljen je dizajn interijera stana kroz 3d vizualizaciju stana. Klijenti su odabrali jednu od dvije ponuđene opcije.

Demontirane su sve podne obloge i na sve podove postavljenje su podne pločice u imitaciji drva tople boje.
Ulazni hodnik dobio je veliki garderobni ormar s klupicom za sjedenje, vješalicom, prostorom za odlaganje cipela, otvorenim i zatvorenim policama za manje stvari, te velikim ormarom za jakne i kapute.
Dnevni boravak je u nastavku hodnika od kojeg ga dijeli samo nekoliko vertikalnih letvica, na koje se nadovezuju zidne kutije montirane na panel, a koje služe i kao otvorene police. U nastavku je TV zid vrlo jednostavnog i modernog dizajna. Spušteni strop povezuje ova dva dijela. S druge strane nalazi se udobna kutna garnitura od sivog štofa. Zidovi su svjetlo sivi, a toplinu daju detalji u žuto zlatnim bojama koji se pojavljuju na tepihu, jastucima i slikama na zidu. Zanimljive su letvice na zidu u modernoj verziji.
Kuhinja i blagovaonica nalaze se odmah do dnevne sobe. Kuhinja je postavljena uzdužno na dvije strane i ima puno mjesta za odlaganje te veliku radnu površinu. Kao kontrast dnevnoj sobi i hodniku ovdje smo koristili sive i antracit medijapan fronte sa zanimljivim zidnim oblogama, te radnom pločom imitacije drva. Stol je rađen po mjeri od istog materijala kao i radna ploča kuhinje. Sav namještaj rađen je po mjeri. Naglasak daju stolice smaragdno zelene boje u baršunu.
U kupaonici je demontirana kada i na njenom mjestu nalazi se walk-in tuš. Pregradni zid tuša dopustio je da na njega smjestimo umivaonik. Pločice su u 3 boje, tamno sive sa sjajnim sitnim aplikacijama, betonski sive i na podu imitacija drva. Veliki ormar kod samog ulaza djelomično skriva perilicu, a daje puno prostora za spremanje.

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.