Novi poslovni prostor tvrke Getim d.o.o.

Novi poslovni prostor tvrke Getim d.o.o. sastoji se je od dvije velike prostorije, hodnika i sanitarnog čvora. Naš zadatak bio je napraviti prodajno-servisni prostor u jednom, te uredski prostor i kuhinju u drugom dijelu. 

Veću prostoriju podijelili smo namještajem/policama na prednji prodajni i stražnji servisni dio s ukupno pet radnih mjesta. Funkcija je bila na prvom mjestu. U prodajnom prostoru dominira pijemni pult sa prostranom pločom od drvnog iverala. Isti uzorak materijala ponavlja se i na drugom namještaju. Police koje odjeljuju prostore nisu do stropa i time daju dotok prirodne svjetlosti u drugi dio te prostor izgleda povezaniji. Budući da je za rad servisa potrebno mjesta za odlaganje osmislili smo ugradbeni ormar s puno polica.
Drugu prostoriju podijeli smo na dvije, gdje je svoje mjesto dobila i ne tako mala kuhinja sa svim svojim funkcijama. U uredskom dijelu firme trebalo je osigurati dva radna mjesta, prostor za odlaganje registratora, te konferencijski stol kod kojeg se nalazi LCD ekran za prezentacije. Boje su bile bazične bijela i siva u kombinaciji s bojom hrasta, a živost su unijeli detalji u zelenoj i plavoj boji.
Sav namještaj u prodajno-servisnom dijelu kao i u kuhinji napravljen je po mjeri prema našim nacrtima. Klijentima smo prvo predstavili dizajn interijera kroz dvije različite 3d vizualizacije, a zatim prema odabranom rješenju napravili nacte za namještaj po mjeri. Ostatak prostora uređivao se prema idejnom i izvedbenom rješenju kojeg smo napravili.

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.