Četverosobni stan s pogledom na Sljeme

Četverosobni stan na Trešnjevci sa prekrasnim pogledom na Sljeme ukupne je površine od 110 m2 i podijeljen u tri dijela.

Prvi dio čini ulazni hodnik sa garderobnim ormarom, radnom i dječjom sobom, te malom kupaonicom. Dalje u nastavku u drugom dijelu je prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom. Roditeljska soba nalazi se na kraju stana do dnevne sa svojom kupaonicom i velikom garderobom. Svaki kutak stana dobro je iskorišten. U spavaćim sobama dominiraju ormari sa otvoreno zatvorenim policama i ladicama, a da ne bi bili dosadni na neke smo dodali ogledala, a negdje se poigrali i različitim dubinama i nijansama sive i drva. Dizajn interijera je jednostavan i profinjen, čistih linija i neutralnih boja sa akcentom na pojedinim komadima namještaja. Na takav neutralan stil uređenja do izražaja je došao prekrasan hrastov parket kojim su obloženi svi podovi osim kupaonica. U ovom interijeru poseban je naglasak na pojedine komade namještaja kao što su stolice koje se razlikuju bojom i oblikom. Zidove dnevne sobe krase zidne tapete i štukature. Kuhinja je velika i vrlo funkcionalna. Po želji klijenta kuhalo se nalazi na otoku koji je postavljen jednim dijelom uz zid. Sav namještaj rađen je po mjeri od medijapana.

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.