Četverosobni stan od 140 m2

Četverosobni stan na vrhu zgrade u kvartu Trešnjevka zadržao je postojeći tlocrt sa jedinom izmjenom u dnevnoj zoni. Zid koji dijeli kuhinju od dnevne sobe pomaknut je kako bi se povećala kuhinja. Želja klijenata bila je funkcionalan i udoban stan za četveročlanu obitelj.

Sami ulaz je bio mračan pa smo u njega stavili jaču rasvjetu, a zid iznad klupice uredili sa štukaturama i ogledalom. Desno je smješten dnevni dio stana sa prostranom i vrlo funkcionalnom kuhinjom, koja je napravljena od medijapana sa radnom površinom od kvarca. Detalji kao što su zlatne ručkice na donjim elementima, podgradni sudoper, te sjajne zidne pločice malih dimenzija i postavljene u riblju kost daju dozu elegancije. U dnevnoj sobi dominira velika udobna kutna sofa koja je okrenuta prema tv zoni, na koju se nadovezuje električni kamin, te izlaz na ogromnu terasu od 40 m2. Terasa ima dvije zone, na zapadnoj strani uz kuhinju nalazi se zona za pripremu hrane sa roštiljem i sudoperom te velikim stolom, dok je na drugoj strani chill zona. Napravljena je metalna ograda iza koje se nalazi niz tegla u kojima je posađeno razno bilje, a preko koje se pruža pogled na grad.
Spavaći dio stana kreće od roditeljske sobe sa radnim stolom i walk in ormarom. Dječje sobe za djevojčicu i dječaka već sada su prilagođene školarcima. Kupaonica i wc su istog stila uređenja sa zidnim pločicama imitacije mramora te drvnim uzorkom na podu.

Zadovoljna klijentica poslala nam je fotografije stana te napisala:

"Jako ugodna suradnja sa Andrejom! Topla i draga osoba sa profesionalnim pristupom. Pažljivo sluša sve želje i potrebe klijenata i nadopunjuje odlično sa svojim idejama. Velika preporuka svima! Hvala Andreja!"
Neda

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.