Uređenje interijera poslovnog prostora škole u Varaždinu

Škola stranih jezika Kezele imala je već dugo vremena potrebu da jednu od svojih učionica prilagodi za polaznike vrtićke dobi.

Budući da će prostor biti namijenjen i boravku odraslih osoba sa svojom djecom, kod projektiranja morali smo i to uzeti u obzir.
Napravili smo dobar tlocrt i krenuli sa izradom 3d vizualizacija. Namještaj koji smo koristili trebao je biti odmah dobavljiv. U prostor smo smjestili nekoliko malih stolova i stolica, veliki tepih za učenje i igru na podu, trosjed za odraslu pratnju, te radni kutak za učitelje s policama za radni edukativni materijal.
Početna točka za dizajn ove učionice bila je tapeta. Prema njoj slagali smo ostalu paletu boja tako da bude primjerena i dječacima i djevojčicama. Glavna boja koja dominira, ali samo kroz detalje, je plavo zelena. Namještaj je bijeli u kombinaciji s bojom drva. Otvorene police su raznobojne.

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.