Uredski prostor firme Free Mind

Veliki i neugledan skladišni prostor preuredili smo u ured mlade poslovne žene.

Kako bi odvojili ulazni dio, prostor smo pregradili staklenom stijenom od poda do stropa. Staklena stijena podijeljana je u nekoliko dijelova sa crnim okvirima. Visina stropova omogućila je da se spusti zanimljiva viseća rasvjeta. Tako je u predprostoru svoje mjesto našla okrugla visilica modernog izgleda, a u glavnom dijelu imamo nekoliko crnih lustera postavljenih na različite pozicije. Neki od njih bacaju svjetlost ukoso i time čine razliku i razigranost. Na podu je epoksi smola kao imitacija betona, a još dodatni detalji u crnoj boji daju industrijski štih. U ovom interijeru dominantan je veliki tamni ormar koji se tu nalazi od prije, a kojemu smo samo promijenili boju. Detalji u zelenoj i narančastoj boji, te ploča stola koja je od drvenog iverala daju puno topline.

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.