Luka S.

Andreja je sve naše vizije i ideje uobličila i pretvorila u stvarnost. Super dizajnerica i super osoba s kojom se sve bilo lako dogovoriti i sve je bilo jednostavno iskomunicirano i odrađeno. Andreja je slušala sve naše ideje i želje i upotpunila ih je ili argumentirano nas odgovorila od ideja koje ne bi bile dobre za cjelokupni interijer.

Pomogla je u svim fazama prilikom adaptacije (svojim nacrtima rasvjete i pozicija namještaja za majstore, pozicija za struju itd.), stalno je bila dostupna (jer smo je puno puta trebali hitno kako su se neke odluke prilikom adaptacije morale donositi na prvu).

Vizualizacije su nam uvelike pomogle oko predodžbe namještaja u prostoru, oko odabira boja i drugih sitnica jer jako je veliki broj čimbenika koji utječu na cjelokupnu sliku.

Pomogla nam je i u odabiru svih materijala za stolariju u stanu, odabiru namještaja, bila je strpljiva i mijenjali smo zajedno neke stvari i po par puta dok nismo došli do rješenja koje nas je zadovoljavalo.

Sve u svemu sve preporuke za Andreju i njenu agenciju.

Stan vjerojatno uređujete jednom ili dvaput u životu i stvarno se isplati uložiti u dizajnera poput Andreje prilikom stvaranja svog doma i prostora koji će Vas uveseljavati kad budete u njemu boravili.

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.