Jasmina Ć.

Do Andreje sam došla slučajno, a nakon naše suradnje mogu reći da ništa u životu nije slučajno. Sve moje želje i potrebe vezane za uređenje našeg doma, pretvorila je u nekoliko sjajnih idejnih rješenja, koji su završili kao predivni 3d nacrti. Sve što smo proveli u djelo, nešto je u čemu svaki dan uživamo kako zbog lijepog interijera, tako i zbog funkcionalnosti prostora. Andreja, hvala ti što si svojom kapi pomogla tkati naš slap. Vidimo se opet na nekim novim projektima.

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.