Mirta O.

Mi smo mladi bračni par koji ima smisla za sve vezano uz brojke :) Jednog dana odlučili smo se za preuređenje stana. Znali smo što želimo: dobiti dodatnu sobu a pritom prostorno i vizualno ne izgubiti puno, te od starog stana dobiti moderan funkcionalan prostor. Znali smo što volimo: sivu, zelenu i bijelu boju, toplotu drva i jednostavnost. Ali ono što nismo znali i za što nemamo nikako smisla jest kako sve to objediniti u naš novi dom. Tu je nastupila Andreja koja je od prvog trenutka ulaska u stan vidjela sve potencijale uređenja. Ubrzo smo se zajedno s Andrejom našli na putovanju nazvanom uređenje stana i kakvo je to tek putovanje bilo. Od biranja tlocrta za novi razmjestaj prostorija i glavnog namjestaja, izbora izmedu dva detaljna uredenja izabranog tlocrta, promjena, promjena, promjena do konacne odluke TO JE TO! E sada kada smo dobili konačne nacrte 3d uredenja stana krenuo je šoping i sva pitanja po glavi - gdje se ovo može kupiti, koja je ovo nijansa... Zahvaljujuci Andreji i opsežnom popisu od nijanse boje zida do mjera za izradu ormara po mjeri, naših muka nije bilo. Znali smo točno gdje idemo i što trebamo kupiti! Hvala Andreja što si bila dio našeg putovanja i pokazala nam da uređenje doma može biti itekako zabavno i lako :)

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.