Super User

Super User

Stranica 1 od 7

Kuhinju po mjeri uspješno smo smjestili tik pod kosinu postigavši traženu funkcionalnost, estetiku i mnogo mjesta za pohranu.
Saznajte više na portalu egradnja.hr
Foto: Miro Martinić

Nakon izrade novog tlocrtnog rješenja u kojem je kupaonica dobila novi raspored, napravljen je dizajn interijera stana kroz 3d vizualizaciju stana. Klijenti su odabrali jednu od dvije ponuđene opcije.

Veliki skladišni prostor tvrtke Arp d.o.o. pretvoren je u izložbeni i edukativni centar! U dogovoru s klijentom napravili smo najbolji tlocrtni raspored i nakon toga osmislili dizajn interijera.

Škola stranih jezika Kezele imala je već dugo vremena potrebu da jednu od svojih učionica prilagodi za polaznike vrtićke dobi.

O dizajnu interijera i uporabi tehnologije pri izradi idejnih rješenja čitajte na linku.

Trosoban stan, novogradnja s pogledom na Park mladenaca trebao je krenuti u izgradnju i klijenti su dobili mogućnost odabira podnih obloga, te nekih manjih izmjena tijekom gradnje stana. Na vrijeme smo napravili kompletan dizajna stana u 3d vizualizaciji i krenuli s odabirom materijala.

Stranica 1 od 7

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.