Obiteljska kuća - Čakovec

Prizemlje obiteljske kuće pored otvorenog koncepta dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, sadrži još glavnu spavaću sobu, kupaonicu, toalet i sobu za ostavu.

U potkrovlju su smještene dvije dječje sobe sa kupaonicom, praonicom i sobom za obiteljska druženja. Želja klijenata bila je napraviti dizajn prizemlja u kontrastnim bojama. Kontrast smo postigli koristeći tamni orah koji se provlači kroz podove i koji je prisutan djelomično u namještaju. Ostale podne obloge su pločice bež boje velikih dimenzija. Posebnost dnevnom dijelu stana daje poluetažnost postignuta sa stepenicama i na taj način se odvaja dnevna soba od ostatka. Velike stakle stijene daju još veću otvorenost prostora i spajaju interijer sa vanjskim terasama i vrtom.

Godina: 2020.
Tip projekta: idejni projekat uređenja interijera obiteljske kuće
Lokacija: Čakovec

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.