Suvenirnica i ured turističke zajednice

Napravili smo otvoreni prostor u čijem smo jednom dijelu pregradnim zidom visine 2 m odvojili ured direktorice.

tz 08

Taj zid i njemu nasuprotni prekrili smo sa 3D tapetom koja je imitacija opeke. Dobili smo jednostavan, funkcionalan i komunikativan prostor. Koristili smo  postojeći namještaj čije smo gornje fronte zamijenili novim iveralom. Podne pločice su imitacija drva što daje toplinu.

tz 28
Crni detalji protežu se prostorom i nalazimo ih u lampama, policama i staklenim vetrinama. Na taj način smo dodali industrijski štih zajedno sa ciglenim zidom. Posebno se ističu crne viseće lampe industrijskog stila postavljene iznad stola koji služi kao izložbeni dio.

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.