Apartman 1 - Dubrovnik

Apartman za najam u Dubrovniku osmišljen je sa galerijom na kojoj se nalazi spavaonica sa dva odvojena kreveta te malom kupaonicom.

Donji dio je prostran sa zasebnim toaletom, velikom spavaćom sobom s vlastitom kupaonicom u kojoj su smješteni tuš i kada. Dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica spajaju se u jedno. Zidna obloga na nekim zidovima je kamen, a na podovima su pločice velikog formata koje na galeriji zamjenjuje parket. Moderan prostor sa svijetlim bojama te naglaskom hrasta koji je prisutan na gazištima stepenica te na namještaju.

Godina: 2020.
Tip projekta: idejni projekat uređenja interijera apartmana za najam
Lokacija: Dubrovnik

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.