Stan od 75m2 u centru Zagreba

Od dvosobnog stana pregrađivanjem dnevne sobe dobili smo jos jednu manju gostinjsku sobu.

Manji pregradni zid prema kuhinji kompletno je maknut i na taj način se je prostor otvorio i već sa samog ulaza preko staklenih vrata dobio se prekrasan pogled na vanjsko dvorište.

Dizajn interijera bazira se na svjetlim bojama u namještaju, te svjetlo plavom bojom koja se pojavljuje na zidovima u dnevnoj i spavaćoj sobi. Velika staklena vrata odjeljuju ulazni dio od dnevnog, pružajući puno svjetlosti na sadašnji tamni hodnik. Kupaonica je mala, ali vrlo funkcionalna sa puno prostora za stvari, a u kojoj su mjesto našli i perilica i bojler.

 

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.