Stan - Rijeka

Preuređenje stana od 115 m2 kreće sa rušenjem zidova u hodniku i na taj način dobiti će se veliki ulazni prostor sa kuhinjom i blagovaonicom.

Kuhinja je smještena u prednji dio stana sa blagovaonicom čini jednu cjelinu. Budući da se radi o starom građanskom stanu stropovi su visoki i spuštaju se 10-tak cm, toliko da bi se mogla postaviti ugradbena rasvjeta. Dizajn interijera je prema želji klijenata moderan i jednostavan. Kuhinja je mat bijela, izrađena od medijapana sa drvenom radnom pločom. Lijevi dio kuhinje prilagođen je visinom postojećem prozoru. Dnevna soba je velika i orijentirana na ulicu. Maknuta su vrata koja su bila prolaz za kuhinju, te je u toj niši zamišljena polica sa rasvjetom. Na najvećem zidu iza trosjeda postavljena je tapeta geometrijskog oblika sivo bijele boje, a iznad nje sa stropa dolazi indirektna rasvjeta. Sofe i stolići su skandinavskog dizajna. TV zid sa druge strane vrlo je funkcionalan, a materijal za izradu je isti kao i u kuhinji. Glavna spavaća soba je orijentirana prema dvorištu i to je prava mala oaza mira. Naglasak je na krevetu sa uzglavljem od iverala i noćnim ormarićima koji su učvršćeni na uzglavlje. Postoje dvije kupaonice budući da stan ima 4 spavaće sobe. Želja klijenata je imati tuš u obje kupaonice.

Godina: 2020.
Tip projekta: idejni projekat uređenja interijera
Lokacija: Rijeka

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.