Zašto angažirati dizajnera interijera?

Neke priče počinju ovako: „Stan je tu, jupiiii!!! Na internetu ima prekrasnih ideja za uređenje doma, već znam što bi htjela… Idemo pogledati koji namještaj se nudi u našim prodavaonicama…

Baš mi se sviđa ova kuhinja, ali nisam sigurna kako bi mi se uklopila u onaj moj prostor, bojim se da mi ovaj dio ne bi stao, a baš mi se sviđa! Vidi otok, hmmmm kamo da njega postavim, hmmmm…. A onaj stari stol moram iskoristiti i nisam sigurna bi li mi pasao uopće uz sve ovo!? A ako mi se neće uklopiti?!?“ E tu bi sada puno pomogao dizajner interijera. Imamo zadani prostor, točno određenu površinu, vrata koja ne možemo maknuti na drugo mjesto, prozore, možda i postojeće podne obloge, novi namještaj, stari namještaj i sada od toga trebamo napraviti najbolje što možemo. Imamo izazov! Klijentica zna koji joj se stil sviđa, koju boju voli, ima neke ideje i postojeći dio namještaja koji treba iskoristiti a ne zna kako to sve posložiti kako bi nastao jedan ugodan i lijepi interijer. Angažiranjem dizajnera interijera sve postaje lakše. Dizajner će vam dati više idejnih rješenja sa svim zadanim elementima, a vi ćete odabrati ono koje vam se najviše sviđa i nećete se mučiti i lutati okolo po trgovinama, trošiti svoje vrijeme, već ćete ciljano doći do najfunkcionalnijeg i najljepšeg doma kojeg možete imati. Uštedjet ćete svoje vrijeme i novac a dobiti prekrasan, funkcionalan i udoban životni ili radni prostor.

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.