Makeover dnevne sobe - Jarun

Dizajn interijera ove dnevne sobe krenuo je od ideje da se zatvori niša u zidu sa ugradbenom otvoreno/zatvorenom policom. Budući da je dubina niše 60 cm, donji dio zatvorenih ormara ima tu dubinu, a gornje police su pliće sa dubinom od 30 cm. Police su vanjskim dijelom u ravnini sa zidom. Materijal koji će se koristiti je iveral bijeli mat i drvni iveral.

Tv zid ovog interijera dizajniran je tako da je iza panela postavljena inidirektna rasvjeta sa led trakom. Cijeli panel je konzolni tako da ne opterećuje sami interijer ovog boravka.
Radni stol osmišljen je tako da su tu svoje mjesto dobili printer i kućište računala.
Spušteni strop nalazi se u sredini te sadrži ugradbeni led i dvije visilice, a uokolo sa vanjske strane indirektnu rasvjetu.
Boja interijera koja prevladava je bež u više nijansi.
Parket je postojeći, a iza kamina dodali smo zidne pločice. Okruglo veliko ogledalo koje je trenutni must have svakog interijera našlo je svoje mjesto u ovom dnevnom boravku.

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.