Četverosobni stan - Vrbani

Siva, bijela, bež, boja drva i sve sa naglaskom crne boje u detaljima bile su vodilja za uređenje ovog stana. Interijer stana je tlocrtno dobro osmišljen. Na samom ulazu u stan nalazi se veliki garderobni ormar sa kliznim vratima, a nasuprot njega je komoda koja se radi po mjeri sa vješalicom i ladicama. Posebno mjesto dobilo je i okruglo ogledalo.

Dalje slijedi ulaz u open space sa prostranom kuhinjom, blagovaonica sa stolom za 6 osoba, te dnevni boravak sa kaminom.
Prekrasan pogled iz dnevne sobe pruža se na jezero Jarun.
Interijer dnevne sobe je jednostavan i udoban u kojem dominira kutna sofa, te električni kamin. Uređenje kuhinje je prvenstveno funkcionalno, a onda i estetski oblikovano. Materijal za izradu kuhinje je medijapan bijeli mat sa drvenim radnom površinom.
Kuhinjski otok dobio je svoju poziciju i on će sigurno biti glavno mjesto okupljanja obitelji. Iznad otoka su visilice koje su jednostavnog dizajna i uklapaju se u ostatak interijera. Zidovi su nježno sive boje.
Ostatak stana čine tri spavaće sobe od toga dvije dječje i jedna roditeljska. Roditeljska soba ima svoju kupaonicu sa walk in tušem. Spavaća soba ima viseću noćnu rasvjetu koja silazi sa spuštenih stropova. Za dječje sobe radi se namještaj po mjeri i pažljivo se biraju materijali.

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.