Stan 2 - Kajzerica

Garderobni ormar ulaznog prostora ovog interijera radi se od Acryl ogledala, kako bi uski hodnik vizualno izgledao širi. Odmah nakon hodnika ulazi se u open space dnevni boravak. Kuhinja je izrađena po mjeri. Iz dnevne sobe vrata vode u dječje sobe. Kako bi se najbolje iskoristio prostor u dječjoj sobi radni stol smješten je uz prozor a na ostatku zida je ugradbeni ormar. Krevet širine 109 cm smjestili smo ispod jednog dijela ormara. Ova relativno manja soba za teenagera ima jako puno spremišnog prostora. Materijal koji smo koristili je Egger iveral bijeli mat, sivi imitacija betona i drvni.

Kupaonica je pored kuhinje najvažnija prostorija u stanu. Dizajn kupaonice je prvenstveno funkcionalan. Zidne pločice su bijele mat dimenzija 90x30 cm. Na jednom dijelu stavljene se 3d pločice kako bi se razbila monotonija zida. Namještaj za kupaonicu je napravljen po mjeri od medijapana. Nadgradni umivaonik je pravokutnog oblika i postavljen skroz do zida. Perilica i sušilica našle su svoje mjesto u ormarima napravljenim po mjeri. Tuš kabina Aquaestil je sa minimalno istaknutom kadom. Wc školjka je konzolna i modernog oblika.

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.